- KAWASAKI Z GREEK CLUB -
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

- KAWASAKI Z GREEK CLUB -

Welcome to Z family! Let the good times roll.

Samsung core 2 23r08c10ΦόρουμΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεσηFacebook GroupYouTube Channel
Όσα από τα μέλη επιθυμούν κ έχουν όρεξη κ γνώσεις μπορούν να γίνουν Moderator (συντονιστες) στο φορουμ,απλά θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές.

Samsung core 2

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Delis
Admin
Delis

Αριθμός μηνυμάτων : 221
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2014
Τόπος : Killkiss

Samsung core 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Samsung core 2   Samsung core 2 I_icon_minitime21/7/2015, 6:14 pm

Εχω 2,5 μηνες το κινητο κ στα χερια μου το εχω κρατησει 2 εβδομαδες.Ξεκινησε με προβλημα στη οθονη δηλαδη δεν μπορουσε να μπει στο μενου επρεπε να πατησω πανω απο 5 τουλαχιστον φορες το σημειο που μου δινει προσβαση στο μενου..Το στελνω πρωτη φορα κ μου ερχετε με την απαντηση "δεν διαπιστωθηκε βλαβη-εγινε αναβαθμιση λογισμικου, ερχετε πισω το κινητο με τα ιδια κ χειροτερα,το ξαναστελνω,μου αλλαζουν οθονη κ πλακετα (ετσι λενε) τα ιδια..Το στελνω τριτη φορα με αιτηση αντικαταστασης μου το στελνουν παλι πισω με τα ιδια προβληματα..Εχω φαει ολα μου τα λ7 στο να μιλαω με εξυπηρετηση πελατων κ το service της Samsung κ ακομη δεν εχω βγαλει ακρη.Ευχομαι να το δουν οσοι περισσοτεροι γινεται για να μην την παθουν οπως εγω.
Υ.Γ ειχα παρει 3 ιδια ενα για την κοπελα μου ενα για εμενα κ ενα για τον πατερα μου κ τα 3 με το ιδιο κ χειροτερο προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://zgreekclub.forumgreek.com

Samsung core 2
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
- KAWASAKI Z GREEK CLUB - :: Περί Ανέμων . . . :: Τεχνολογια-Gadget-
Μετάβαση σε: