- KAWASAKI Z GREEK CLUB -
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

- KAWASAKI Z GREEK CLUB -

Welcome to Z family! Let the good times roll.

Κρανη κ μεγεθη 23r08c10ΦόρουμΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεσηFacebook GroupYouTube Channel
Όσα από τα μέλη επιθυμούν κ έχουν όρεξη κ γνώσεις μπορούν να γίνουν Moderator (συντονιστες) στο φορουμ,απλά θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές.

Κρανη κ μεγεθη

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Delis
Admin
Delis

Αριθμός μηνυμάτων : 221
Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2014
Τόπος : Killkiss

Κρανη κ μεγεθη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Κρανη κ μεγεθη   Κρανη κ μεγεθη I_icon_minitime25/7/2015, 7:12 pm

Για να διαλεξουμε το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ κρανος για το κεφαλι μας η διαδικασια εχει ως εξης:
Παιρνουμε μια μεζουρα και μετραμε περιμετρικα του κρανιου στο υψος της μεσης του μετωπου μας.. Οχι πανω στην μυτη και οχι πανω στην κορυφη του.Τα μεγεθη εχουν ως εξης:

54-56cm = Small
56-58cm = Medium
58-60cm = Large
60-62cm = XLarge
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://zgreekclub.forumgreek.com
SPOROSZ1000

SPOROSZ1000

Αριθμός μηνυμάτων : 35
Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2015
Τόπος : ΞΑΝΘΗ

Κρανη κ μεγεθη Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Κρανη κ μεγεθη   Κρανη κ μεγεθη I_icon_minitime19/8/2015, 10:07 am

Παίζει ρόλο και η μάρκα.
Έχω ένα Nolan ρεπλικα Stoner medium μου κάθεται μια χαρά,δεν σφυραει δεν ακούγεται.Έχω και ένα shoei xr 1000 που είναι για πέταμα,ίδιο νούμερο αλλά καμία σχεση...
Σε πολλά πράγματα συνήθως ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά στα κράνη δεν ισχύει.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Κρανη κ μεγεθη
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Κρανη - Εντυπωσεις
» Συμβουλες σχετικα με τα κρανη

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
- KAWASAKI Z GREEK CLUB - :: Γενικά :: Αναβάτης-
Μετάβαση σε: