Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
- KAWASAKI Z GREEK CLUB -
Welcome to Z family! Let the good times roll.
Όσα από τα μέλη επιθυμούν κ έχουν όρεξη κ γνώσεις μπορούν να γίνουν Moderator (συντονιστες) στο φορουμ,απλά θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους διαχειριστές.
Αριθμός μηνυμάτων : 51 Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2015 Ηλικία : 55 Τόπος : Γερμανια - Νeuss
Θέμα: Αλλαγη πισω φαναριου σε LED Ζ750(R) 07> Ζ1000 7-9 25/9/2015, 1:41 am
Θα αντικαταστησουμε το μαμα φαναρι πισω με ενα μαυρο smoke LED
πρωτα βγαζουμε τα σελακια οδηγου και συνοδηγου
ξεβιδωνουμε τις τεσσερις αλενοβιδες στο πανω μερος και βγαζουμε το ενδιαμεσο πλαστικο
συνεχίζουμε στα πλαγια (αριστερα) βγαζουμε τα καπακι που καλύπτει το injection μια αλενοβιδα
απο κατω εχει αλλη μια αλενοβιδα που θα απελευθερωση το πλαινο πλαστικο
το τραβαμε προσεκτικα προς τα εξω
συνεχιζουμε στο πισω μερος απο κατω βιδες σταυροκατσαβιδο με ενσωματωμενα πριτσινια
στο σύνολο εξι (6) βιδες
τωρα μπορουμε να ελευθερώσουμε τα πλαινα τα πιεζουμε προς τα μπρος με προσοχη ειναι συρταρωτα
φτανουμε στο τελος σιγα σιγα
τραβαμε προς τα πισω το Undertail βγαζουμε το φις
ξεβιδώνουμε τις δυο (2) βιδες και τραβαμε το φαναρι προς τα μεσα
το after market φαναρι δεν ειχε τα λαστιχακια οπως το oem , αρα προσθετουμε απο το μαμα φαναρι ειμαι μεταλλικα ενδιαμεσα και καλυτερα
το βιδωνουμε πανω στο πλαισιο
και αρχιζουμε το ξανα-μοντάρισμα
angelinho
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Ημερομηνία εγγραφής : 25/09/2015
Θέμα: Απ: Αλλαγη πισω φαναριου σε LED Ζ750(R) 07> Ζ1000 7-9 25/9/2015, 8:45 pm
Ωραίος!!! και θα το έβαζα σαν request γιατί το περιμένω απο κίνα να μου έρθει... να ρωτήσω κάτι όμως. δεν κατάλαβα γιατί έβγαλες μπροστά το καπάκι; επειδή δεν μπορούν αλλιώς να βγουν τα συρταρωτά σπόιλερ; και κάτι ακόμα: ο οδηγός ισχύει και για Ζ750 2007-2010;
Delis Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 221 Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2014 Ηλικία : 39 Τόπος : Killkiss
Θέμα: Απ: Αλλαγη πισω φαναριου σε LED Ζ750(R) 07> Ζ1000 7-9 25/9/2015, 8:58 pm
Αν κ εχω πρωτης γενιας για το πρωτο σου ερωτημα υποθετω πως δε γινεται να βγει αλλιως η ουρα γιατι την πιεζει,οσο για το αν ειναι ιδια..Βλεπωντας κ κανωντας,δε νομιζω να ειναι δυσκολο αλλα ακομη κ να ειναι ο θειος Σταυρος ειναι εδω!
apsogos
Αριθμός μηνυμάτων : 28 Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2015
Θέμα: Απ: Αλλαγη πισω φαναριου σε LED Ζ750(R) 07> Ζ1000 7-9 26/9/2015, 6:36 pm